Skip navigation



+ Pendidikanmu opo?

– Hukum Pak.

+ wah ora bisa ditompo ning kene.

– Alasanipun Pak?

+ Kakehan ngomong mengko, malah ora kerja.

– tapi kulo mantan diplomat lho Pak.

+ Tambah ora ketompo?

– Lho kok ngaten pak?

+ Mengko gaweyanmu mung ropat-rapat wae…..

 

+ Kowe nduwe omah opo ora?

– Dereng….

+ Wah kowe ora iso ketompo nang kene.

– Lho kok ngaten?

+ Mengko kowe mesthi ngajukne utang nang perusahaan.

– Ah.. mboten kok, sakjanipun tiyang sepuh kulo niku sampun

sugih.

+ Yo malah ora ketompo.

– Lho kok ngaten?

+ Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong

ae.

 

+ Kowe nduwe motor opo ora?

– Mboten.

+ Ora ketompo.

– Lho kok mboten ketompo?

+ Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.

– Sakjanipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke

kulo beto ngriki.

 

+ Wah malah ra ketompo….

– Lho kok ngoten?

+ Tempat parkire wis ra cukup.

 

+ Kowe wis lulus sarjana tenan?

– Sampun Pak….

+ Ora ketompo. Kene iki golek sing SMA ae, luwih manutan

lan ben mbayare

murah.

– Sakjanipun kulo tasih badhe skripsi.

+ Malah ora ketompo….. .

– Lho kados pundi to?

+ Mengko kowe kerjo mung ngetik skripsi, yen wis lulus

mesti golek kerjo

neng perusahaan liyo.

 

+ Kowe seneng guyon opo ora?

– Mboten pak, kulo serius nek nyambut gawe.

+ Ra ketompo…..

– Waa… Kok ngoten?

+ Engko konco-koncomu lan anak buahmu podho stress.

– Sakjane nggih sekedhik-sekedhik seneng guyon.

+ Malah ora ketompo.

– Lho kok……

+ Engko kowe mung email-emailan sing lucu.

 

+ Kowe mau mrene numpak opo?

– Nitih mobil.

+ Kowe ora ketompo.

– Sebabipun?

+ Saiki BBM mundhak terus, mengko kowe njaluk mundhak bayar

terus.

– Woo, kulo wau namung mbonceng, kok.

+ Tambah ora ketompo.

– Lho, lha kok?

+ Mengko mung gawene mbonceng mobil kantor. Ngrusuhi!

 

+ Anakmu akeh opo sithik?

– Kathah, Pak.

+ Kowe ora ketompo.

– Sebabipun?

+ Nyambut gawemu ora jenjem, mung mikir gawe uanak terus.

– Lha wong namung anak adopsi, kok.

+ Tambah ora ketompo.

– Lho, lha kok?

+ Gawe anak bae aras2en, opo maneh nyambut gawe.

 

+ Kowe wis ngerti gaweyanmu durung?

– Dereng.

+ Kowe ora ketompo.

– Sebabipun?

+ Arep nyambut gawe kok ora ngerti gaweyane?

– Oo, nek damelan niku mpun ngertos kok.

+ Tambah ora ketompo.

– Lho, lha kok?

+ Kowe rak mung arep keminter, to?

 

+ Kowe ngerti kahanan kantor kene durung?

– Dereng.

+ Kowe ora ketompo.

– Sebabipun?

+ Arep nyambut gawe kok ora ngerti kantore?

– Wah, nggih sekedhik2 mpun ngertos kok..

+ Tambah ora ketompo.

– Lho, lha kok?

+ Mengko kowe senengane ngudhal-udhal wewadi kantor, to?

 

+ Kowe kerep loro?

– Mboten.

+ Kowe ora ketompo..

– Sebabipun?

+ Mesthi kerep mbolos, wong arang2 gering.

– Wah, sakjanipun nggih asring.

+ Tambah ora ketompo.

– Lho, lha kok?

+ Kantor iki ora nompo karyawan pileren.

 

+ Kowe biso main internet?

– mBoten.

+ Kowe ora ketompo.

– Sebabipun?

+ Perusahaan ora nompo sing buta internet.

– Wah, sakjanipun nggih saged.

+ Tambah ora ketompo.

– Lho, lha kok?

+ Mesthi ora bakal nyambut gawe, kakehan dolanan internet,

to???

 

+ Kowe waras opo ora?

– Lha, kulo nggih waras to Pak.

+ Ra ketompo.

– Kenging nopo?

+ Mengko kowe mesthi ora krasan neng kene.

– Niku rumiyin Pak, sakmeniko sampun rodo edan.

+ Malah ra ketompo.

– Pripun to niki?

+ Mengko aku duwe saingan.

– WAAAAAAAAAAAAAAAA! !!!!

– EEEDUUUUUAAAANANNNN N TUUUUEEENANANNNNNN !!!!

 

 

****just for fun shabat2 smuaaa…. ^_^******

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: